2010.10.13.
10:44

Írta: GrínTím

EFFIE díjat kapott az ÖKO-Pannon

EFFIE díjas lett az ÖKO-Pannon és a Bell&Partners "Az újrahasznosítással mindenki nyer!” kampánya. Az ÖKO-Pannon eddigi legnagyobb környezetvédelmi reklámkampánya a nemzetközi marketing és kommunikációs szakma egyik világszerte legkiemelkedőbb elismerésének bronz fokozatát nyerte el társadalmi célú reklám kategóriában.

A Reklám Világszövetség Magyar Tagozata és a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége 2010-ben kilencedik alkalommal rendezte meg a hatékony reklámozásról szóló versenyét az EFFIE-t, amely az egyetlen olyan szakmai verseny, ami a reklámok valódi céljaként elért piaci eredményt díjazza. Az elismerésért idén 10 kategóriában 66 kampány mérettette meg magát a több mint 100 tagú zsűri előtt, mely végül 45 pályaművet juttatott a döntőbe.

Szólj hozzá!

Címkék: kampány díj újrahasznosítás öko pannon effie

A bejegyzés trackback címe:

https://grintim.blog.hu/api/trackback/id/tr622367542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása