2010.07.31.
10:51

Írta: GrínTím

Székek és kanapék fűből

A nyár azt jelenti, hogy több időt töltünk a szabadban, a napon. Egy angliai felmérés azonban megállapította, hogy a britek hetente átlagosan 43 órát ülnek otthon a kanapéjukon. Ez egy évben 13 hetes otthoni heverészést jelent. Ebből szeretnék most kimozdítani az embereket és a szabadba csábítani, hatalmas, fűből készült fotelekkel és díványokkal.

Néhány hete megjelentek a parkokban a nagy méretű, masszív felépítésű bútorok, amelyek kizárólag természetes anyagokból készülnek: szalma alapra kerül az élő fűből készült takaró, ami természetes módon nő.

A bohókás ötlet gazdái azt szeretnék elérni, hogy az otthoni lustálkodáshoz szokott angolok kimozduljanak a szabadba, de azért ne kelljen lemondaniuk megszokott életmódjukról.

More:

Literal Lawn Chairs: Grass Sofas Brighten up British Summer : WebEcoist.

1 komment

Címkék: növény növény kanapé karosszék outdoor sofa

A bejegyzés trackback címe:

https://grintim.blog.hu/api/trackback/id/tr742285764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Székek és kanapék fűből (via ZöldTér – reloaded) « BLog OF BlogS · http://blofbs.wordpress.com/2010/07/31/szekek-es-kanapek-fubol-via-zoldter-reloaded/ 2010.07.31. 11:05:14

[...] Székek és kanapék fűből (via ZöldTér – reloaded) Filed under: Uncategorized — lgyarmati @ 8:53 am A nyár azt jelenti, hogy több időt töltünk a szabadban, a napon. Egy angliai felmérés azonban megállapította, hogy a britek hetente átlagosan 43 órát ülnek otthon a kanapéjukon. Ez egy évben 13 hetes otthoni heverészést jelent. Ebből szeretnék most kimozdítani az embereket és a szabadba csábítani, hatalmas, fűből készült fotelekkel és díványokkal. Néhány hete megjelentek a parkokban a nagy méretű, masszív felépítésű bútorok, amelyek kizárólag … Read More [...]
süti beállítások módosítása