2010.07.28.
19:18

Írta: GrínTím

Hordozható városok

Az előregyártott elemek és a hordozhatóság állandó témái a kortárs építészetnek. A legtöbb esetben az ilyen sátorvárosokra természeti katasztrófák után van szükség, de katonai és alkalmai közösségi eseményeknél is szóba jöhetnek.

A Weatherhaven cég például egy egy expedíciót szervező csapat és egy építőipari vállalat társulásából jött létre, hogy átmeneti menedékeket építsenek távoli helyeken, A cég a mobil város létrehozásának minden fázisát elvégzi, ideértve az tervezést, gyártást, csomagolást, szállítást és felállítást.

More:

Mobile Cities: The Future of Portable Flat-Pack Tent Towns « Dornob.

1 komment

Címkék: mobile city hordozható portable sátor sátor tent város város weatherhaven

A bejegyzés trackback címe:

https://grintim.blog.hu/api/trackback/id/tr912285748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hordozható városok (via ZöldTér – reloaded) « BLog OF BlogS · http://blofbs.wordpress.com/2010/07/28/hordozhato-varosok-via-zoldter-reloaded/ 2010.07.28. 19:23:21

[...] Hordozható városok (via ZöldTér – reloaded) Filed under: Uncategorized — lgyarmati @ 5:20 pm Az előregyártott elemek és a hordozhatóság állandó témái a kortárs építészetnek. A legtöbb esetben az ilyen sátorvárosokra természeti katasztrófák után van szükség, de katonai és alkalmai közösségi eseményeknél is szóba jöhetnek. A Weatherhaven cég például egy egy expedíciót szervező csapat és egy építőipari vállalat társulásából jött létre, hogy átmeneti menedékeket építsenek távoli helyeken, A cég a mobil város létrehozásának minden fázisát e … Read More [...]
süti beállítások módosítása