Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

2010.10.15.
07:05

Írta: GrínTím

Szexeljen természetesen!

Egyre népszerűbb kifejezés és szerencsére életforma is, ha valakire azt mondják, ökoszexuális. Nem jelent semmi extrát, inkább természetesnek kellene tekinteni, hiszen csak arról van szó, hogy az illető még az intim helyzetekben is fontosnak tartja a környezet védelmét. Nemcsak hibrid autót használ, energiatakarékos égőkkel világít és külön válogatja a szemetet, hanem a randizás és a szexuális élete során is ügyel arra, mit, hol és hogyan tesz.

Az ismerkedés elején a párok szívesen mennek autókázni, moziba, ahol persze nem maradhat el a mozi élvezetéhez szükséges ennivaló és az azzal járó szemét sem. Ehelyett pedig lehetne közösen piacra menni, és valami egészségeset főzni, mondjuk biozöldségekből. Lehet nagyokat sétálni a folyóparton, piknikezni, (persze ha találunk olyan helyet, ahol a kutyapiszoktól nem kell tartani. Sajnos, ez nálunk eléggé nehezen oldható meg). A nap végére pedig elmondhatjuk, hogy milyen jó volt a randi és még a környezetünket is óvtuk. 

A párkeresés a végén általában elkötelezettséggel jár. Nem árt ezt is észben tartani, amikor ágyba bújunk kedvesünkkel. Ne csak párunkra és magunkra vigyázzunk. Amikor a környezetet védjük, leendő gyermekeinknek is jobb, biztonságosabb élet reményét adjuk. Szóval, amikor eljutottunk az ágyig, van választásunk, miként szerezhetünk még több örömöt egymásnak. Ehhez vannak különböző ismert módszerek. Például speciális és nagyon finom ételek. Nem mindegy, hogy honnan származnak. A tenger kincsei sokszor sok veszélyt rejtenek.

Egy közös fürdőzéssel vizet spórolhatunk és kellemes perceket nyerhetünk. Utána belebújhatunk az organikus öltözetünkbe, amiről tudjuk, hogy nem vegyszerekkel telítettek, ráadásul a készítésük is emberi környezetben zajlott. A természetbarát testápolókkal pedig nem csak magunkat óvjuk, mert biztosak lehetünk abban is, hogy azokat nem állatokon tesztelték. 

Az ajándékok kiválasztásánál is ellenőrizzük, mit tartalmaznak. Vannak virágok, melyek szépek, de nincs illatuk. Ezeket messziről fuvarozták az üzletekbe, szemet gyönyörködtetni. Inkább válasszunk olyan virágot, amelyik nálunk honos. Annak még illata is lesz és nem konzerválták vegyszerekkel, hogy az utazást jól tűrje.

Egyes műanyagokat már betiltottak a gyerekjátékoknál. A szerepjátékokhoz használt ruházat és segédeszközök összetételét azonban nem árt ellenőrizni, hiszen azok a testünket borítják és mérgezőek lehetnek. 

A vágyfokozó krémek, óvszerek anyagának összetevői között jobb, ha nem szerepel karbamid, propilen-glikol, szintetikus illatosító és színező, petróleum. Ez utóbbi hatását el lehet érni például kókuszolajjal. A szexjáték-eszközök között is lehet olyat találni, amihez nem kellenek elemek. Ezek legalább nem merülhetnek le.

Nagyon fontos vágyfokozó lehet a puha, selymes lepedő is. Főleg, ha organikus alapanyagból készült. Ez lehet selyem, bambusz, gyapot is.

Ha ezeket kicsit átgondoltuk, nyugodtam hajthatjuk álomba testünket, hiszen akkor mi is tettünk valamit Földünk megmentéséért. 

Olvassa el a természetes vágyfokozókról szóló összeállításunkat is: 

Viagra helyett zabszem

 

2 komment

Címkék: szex sex szerelem environment randevú segédeszköz találka sustainability ökoszex eco sexuality

A bejegyzés trackback címe:

https://grintim.blog.hu/api/trackback/id/tr242373172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lunaluna · http://lunaluna.hu 2010.10.17. 20:57:15

Ezzel itt most ajánljuk magunkat (töröljétek a kommentet ha nem fér bele), de megunva a tucatkínálatot olyan <a href="http://lunaluna.hu">intim boltot nyitottunk</a> ahol kizárólag minőségi, nem mérgező, többnyire újratölthető játékszereket lehet kapni. Nézzetek be.

Fotelrocker2 · http://budapest.blog.hu 2010.10.17. 23:24:54

Nekem általában csak egy bilincs meg egy korbács kell, ezek elég környezetkímélőek (fém és bőr, több száz évig használható, utána újrahasznosítható).

Amúgy szexelni bárhol és bármikor lehet szerintem.
süti beállítások módosítása