2010.10.04.
09:16

Írta: GrínTím

Elem gyűjtő verseny

A Re'lem december 12-ig tartó versenyének felhívása:

Eddigi versenyeinkben már csaknem 2 000 iskola vett részt, és a lelkes diákok tanáraik támogatásával sok tonnányi használt elemet és akkumulátort, mobiltelefont és egyéb, kisméretű elektromos készüléket gyűjtöttek vissza, hozzájárulva ezzel környezetünk védelméhez. Az őszi versenyben az elemek, kisakkumulátorok és mobiltelefonok mellett a kisméretű elektromos készülékeket ismét gyűjthetik a versenyzők.

Az iskolák nyereményei közt szerepelnek laptopok, elemlámpák, könyvutalvány és pénzjutalom, a Magyar Madártani Egyesület előadásai. Az osztályok kiránduláson, színház- vagy mozilátogatáson vehetnek részt, a diákok pedig egy éves előfizetést nyerhetnek a Süni vagy a Vadon magazinra, zenelejátszókhoz és egyéb nyereményekhez juthatnak hozzá, vagy izgalmas hetet tölthetnek angol nyelvű kalandtáborban a Bakonyban.

 
Most induló versenyünkben is – a korábbiakhoz hasonlóan – több mint 2 millió forint értékben osztunk ki nyereményeket. Nyereményben részesül a száz legtöbbet gyűjtő diák, az iskolák kapcsolattartói közt pedig huszonöt meglepetés ajándékot sorsolunk ki. A versenybe benevező első 200 iskola kapcsolattartója dinamós tölthető lámpát kap ajándékba.
 
Jelentkezés és további információk a Re'lem honlapján.

Szólj hozzá!

Címkék: verseny gyűjtés iskola elem használt akkumulátor relem

A bejegyzés trackback címe:

https://grintim.blog.hu/api/trackback/id/tr582343147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása