2010.09.20.
09:33

Írta: GrínTím

Csapadék mérő gumicsizma

Sajnos itt az esős idő és egyre gyakrabban szükség vízhatlan lábbelire. A vízhatlanként hirdetett cipőkről a legtöbbször hamar kiderül, hogy nem sokáig tudnak ellenállni a nedvességnek. Főleg, ha kényszerűségből vagy véletlenül egy mély pocsolyába lépünk.

A legbiztosabb megoldás még a XXI. században is a gumicsizma. Egy olasz cég új életre keltette és egy hasznos funkcióval is kiegészítette a jól bevált és garantáltan vízálló csizmákat. A Rain Level fantázia névre keresztelt, színes darabokra látványos, nagy méretű skálát festettek, amiről le lehet olvasni, hogy milyen sok eső esett az utcán, amerre járunk, illetve hogy milyen mély pocsolyába léptünk. Az így kapott információ nemcsak számunkra lehet hasznos, hanem a közelünkben tartózkodóknak is, akik éppen nem ilyen gumicsizmát hordanak.

Annak ellenére, hogy a gumi nem engedi át a vizet, nagy esőzés és magas vízállás esetén esetén, felülről még beázhat a lábunk. Ezért a 35 centimétert jelölő vonal piros színnel figyelmeztet, hogy lassan már ez a lábbeli sem tudja megállítani a csapadékot.

A divatos csizmákért nem muszáj Olaszországba utazni, az interneten keresztül is megrendelhetők 69 eurós áron.  

1 komment

Címkék: olasz divat olaszország eső színes szint level gumicsizma csapadék rain

A bejegyzés trackback címe:

https://grintim.blog.hu/api/trackback/id/tr852308512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

neurotikk! (törölt) 2010.09.21. 08:15:17

Mennyire buta hirdetes ez.
Direkt akarod hulyiteni az embereket, vagy te vagy ennyire hulye?
Pocsolyabalepes mint csapadekmeres... ennyire nem lehetsz egyszeru.
süti beállítások módosítása