2010.08.09.
15:07

Írta: GrínTím

Budapesten is megnyílt a Zöldbolt

A Veszprémben működő üzlet és az online áruház egyre nagyobb népszerűségének köszönhetően megnyitotta kapuit a Zöldbolt Budapesten is, a Déli pályaudvar közelében.

A működtetők célkitűzése, hogy mindazzal ellássák az egyre fogékonyabb lakosságot, amire egy zöld háztartásban szükségünk lehet. Polcaikon természetes tisztító és tisztálkodó szerek, energia- és víztakarékos berendezések, újrapapír irodaszerek, vászon szatyrok, mosható pelenkák, könyvek, kiadványok, játékok várják a betérőket.
Ami a környezetnek jó, rendszerint egészséges az emberre nézve is, sőt, háztartási szerek esetében nyugodt lelkiismerettel állíthatjuk: a pénztárcánkra nézve is.
Nyitva tartás: hétfőtől péntekig 12-18 óráig.
Cím: XII. kerület Kiss János altábornagy és Beethoven utca sarkán (Megközelíthető a 105-ös busz, Tartsay Vilmos utcai megállója, vagy 59-es villamos Királyhágó tér megállója, vagy 61-es villamos megállója felől.)

További infó és webáruház: www.zoldbolt.hu

Ezzel együtt, nincs könnyű dolga ma annak, aki szeretné mindennapi életét természetesebbé, ártalmatlanabbá alakítani. A sarki boltban és a hipermarketekben kapható áruk roskadoznak a vegyszerektől, a felesleges csomagolástól, a műanyagtól, a megtett kilométerektől.

Folytatás a Tudatos Vásárlók oldalán.

1 komment

Címkék: egészséges táplálkozás élelmiszer tudatos vásárló tudatos vásárló webbolt zöldbolt

A bejegyzés trackback címe:

https://grintim.blog.hu/api/trackback/id/tr792285818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Budapesten is megnyílt a Zöldbolt (via ZöldTér – reloaded) « BLog OF BlogS · http://blofbs.wordpress.com/2010/08/09/budapesten-is-megnyilt-a-zoldbolt-via-zoldter-reloaded/ 2010.08.09. 15:34:20

[...] Budapesten is megnyílt a Zöldbolt (via ZöldTér – reloaded) Filed under: Uncategorized — lgyarmati @ 1:07 pm A Veszprémben működő üzlet és az online áruház egyre nagyobb népszerűségének köszönhetően megnyitotta kapuit a Zöldbolt Budapesten is, a Déli pályaudvar közelében. A működtetők célkitűzése, hogy mindazzal ellássák az egyre fogékonyabb lakosságot, amire egy zöld háztartásban szükségünk lehet. Polcaikon természetes tisztító és tisztálkodó szerek, energia- és víztakarékos berendezések, újrapapír irodaszerek, vászon szatyrok, mosható pelenkák, könyve … Read More [...]
süti beállítások módosítása