2010.11.19.
15:24

Írta: GrínTím

Emma Watson természetesen

Most, hogy lejár a 10 éves hivatali ideje Harry Potter mellett, Emma Watsonnak másra kell fordítani varázsló tudományát és boszorkányosságát. A brit színésző Alberta Ferretti olasz tervező fogott össze, hogy létrehozzanak egy új öko-kollekciót.

 

Ferretti azért vette fel a kapcsolatot Watson-nal, mert a fiatal színésznő már korábban sok környezetvédő megmozdulásban vett részt és több ilyen akciót is szervezett.

A Watson-Ferretti divat vonalhoz az ihletet Jane Birkin angol színésznő adta, aki örökre halhatatlanná tette Hermes Birkin táskát. A ruhák a '60-as évek klasszikus vonalait követik.

Watson nyilatkozata szerint nagy hangsúlyt helyeznek a természetes alapanyagokra és a ruhák készítésének környezetbarát és méltányos körülményeire.  Egyszóval itt már nem lesz semmi szükség a varázslatra és a boszorkányosságra.

 

Szólj hozzá!

Címkék: potter divat tervezés kollekció öko hermione harry watson ferretti

A bejegyzés trackback címe:

https://grintim.blog.hu/api/trackback/id/tr802459251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása