2011.02.18.
13:13

Írta: GrínTím

Lélegző nyakláncok

Manapság mindenki a természet- és környezetvédelemről beszél, de csak kevesen tesznek azért, hogy valódi változás történjen. Egy amerikai művész, Colleen Jordan a maga módján azt szeretné megmutatni, hogy egészen újszerű módokon is meg lehet őrizni az anyatermészetet. Létrehozott egy olyan nyaklánc kollekciót ami stílusos és egészséges, mert az élő növény-nyaklánccal egy csipetnyi zöldet mindenhová magunkkal vihetünk. 

A növényeket tartó edények formáját számítógépes szoftverrel tervezi, de végleges alakjukat az egyedi kézimunka adja. Végül pedig helyére kerül a kis, zöld növény is.  Az élő nyakláncok nem csupán lenyűgözőek, elegánsak és sikkesek, de környezeti szempontból is biztonságosak. Aki mindenhová magával szeretne vinni egy kis zöldet, hogy mindig friss és tiszta levegőt lélegezzen, annak 55 dollárért vásárolhatja meg ezeket a divatos kiegészítőket.

Szólj hozzá!

Címkék: divat extrém ékszer élő növény nyaklánc lélegző

A bejegyzés trackback címe:

https://grintim.blog.hu/api/trackback/id/tr842670352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása