2011.02.16.
16:43

Írta: GrínTím

Női testek természetes csomagolásban

Egy olyan fehérnemű bemutatóra hívjuk olvasóinkat, ahol összeválogattuk azokat a modelleket, amelyektől szexi és magabiztos lesz a viselőjük, ráadásul a legkényesebb környezetbarátok igényeit is kielégítik. 

 
Egyre több neves divattervező fordul a természetes anyagok felé.  A bambusz, szója, organikus pamut, fenyő rost és a természetes selyem már nem ritka a fehérneműk alapanyagai között sem. 
 
A Forever Blue organikus szatén selyemből készült, amit remekül kiegészít az angol csipke díszítés. 
 
A Goodnight Moon babydoll  az Enamore tervezőinek fantáziájában született meg, akik ebben a lila hálóruhában remekül párosították a luxust a környezet tudatossággal. A kézzel készült fehérnemű alapanyaga természetes selyem és szatén.
 
 
A Damaris & Roksanda Ilinci együttműködése természetes selyemből, kézzel készült érzéki fehérneműkkel lepte meg a hölgyeket. A női vonalakat kiemelő darabokat organza és Swarovsky kristályok díszítik. 
 
A Perfectly Imperfect, azaz a tökéletesen tökéletlen tervezői a mindennapos viseletre szánt fehérneműk világába csempészték bele a természetességet. A 100% pamutból készült Cross Your Heart Thong és a Wrap panty megfizethető és kényelmes viselet. 
 
Ayten Gasson az érzékiséget és angol eleganciát sugárzó organikus Phobe Teddy  fehérnemű sorozatához kézzel készült Nottingham-i csipke díszítést használ.    
 
 
René Geneva  már régóta a környezetbarát kollekciókra és üzlethálózatra specializálta magát. A tervei alapján kézzel készült fehérneműk alapanyaga természetese selyem és kender.
 
Az Enamore egy másik kreációja, a Black Lashes Babydoll Wrap egyszerre kacér és elegáns. Az alapanyagok itt is a természetes selyem és szatén.
 
A földi gravitációról nevezték el a francia g=9.8  fehérnemű tervező céget, akik melltartókat, bugyikat, harisnyákat és még számos női ruhadarabot készítenek fából. Fehér fenyő szálakat dolgoznak fel úgy, hogy a belőlük készült szövet selymes és légáteresztő legyen. Nem használnak semmilyen festőanyagok, így kizárt, hogy ezek allergiás vagy és rákos megbetegedést okozzanak.
 
Végezetül vessünk egy pillantást azokra a forró nadrágokra és kombinékra, amelyeket az  Eco-Boudoir természetes selyem és bambusz alapanyagokból készít.
 
(Forrás: GreenDiary)

Szólj hozzá!

Címkék: sexy bemutató fehérnemű természetes női szexi organikus intim alsóruha

A bejegyzés trackback címe:

https://grintim.blog.hu/api/trackback/id/tr732665711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása