2010.12.01.
12:57

Írta: GrínTím

Ehető ruhák

A divat és az ételek nem járnak kézen fogva, nincsenek igazán barátságban. Elég csak a nádszál vékony manökenekre gondolni, hogy tudjuk ezt. Ők, azért hogy megtartsák vékony vonalaikat, szinte csak vegetálnak, alig esznek valamit.

Egy koreai formatervező új elképzeléseivel azt próbálta bizonyítani, hogy a női test és az ennivaló mégis megférnek egymással.  Olyan üvegeket tervezett, melynek alakja a női testre emlékeztetnek. Fel is öltöztette azokat, mégpedig zöldségekbe. A kollekció címe, viselhető ennivalók. A fotósorozaton látható öltözékek mindegyike ehető zöldségekből készült. Gomba, paradicsom, retek, banán, póréhagyma szerepelnek az étlapon. A képek igazán evésre csábítóak.

 

Szólj hozzá!

Címkék: fashion divat ruha food ennivaló green spring ehető recycling dresses banana mushrooms tomatoes onions sung yeonju wearable radish

A bejegyzés trackback címe:

https://grintim.blog.hu/api/trackback/id/tr42485781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása