2010.11.25.
12:11

Írta: GrínTím

Forradalmi víztisztító rendszer

Az IARA víztisztító rendszer igazi áldás lesz azok számára, akik a sivatagban élnek, illetve akiknek a víz-szennyezés komoly problémát jelent. A rendszer üdvözítő megoldást kínál azoknak, akiknek a napi ivóvíz mennyiség, vagy akár csak egy pohárnyi tiszta víz  megszerzése is gondot jelent. Egy olyan rendszert mutatunk be, ami nemcsak összegyűjti a vizet, hanem annak szállítását is egyszerűbbé teszi.

A rendszer öt kis üvegből áll, amiket egy közös fedő köt össze. Ebbe gyűjtik a piszkos vizet össze, ami azután megtisztítva kerül az üvegekbe. A vizet párologtatással és kondenzálással  tisztítják meg. 

Amikor esik az eső, akkor lehet a kis üvegeket megtölteni, illetve könnyen lehet hasznosítani egy kis ötlet segítségével a reggeli harmatot is. Például műanyag levelekkel lehet felfogni a reggeli, aranyat érő párát, de természetesen kiválóan alkalmazható a természetben található más levél, például a banánlevél is.

 

 

Az összegyűjtött, tiszta vizet tartalmazó palackok szállítása könnyen megoldható, akár egy egyszerű, kézzel is húzható kis eszközzel.

Szólj hozzá!

Címkék: eső rendszer víz sivatag tiszta víztisztitó iara

A bejegyzés trackback címe:

https://grintim.blog.hu/api/trackback/id/tr832472340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása