2010.11.17.
13:05

Írta: GrínTím

Ékszerek a konyhafiók mélyéről

Képzelje el, hogy ezüst kanalat és villát visel magán ékszerként! Mindehhez csupán néhány kreatív művészre és patinás evőeszközre van szükség. John Marchello ékszerész újrahasznosítja az ezüst villákat és kanalakat úgy, hogy ezek a kiegészítők megfeleljenek az öko-tudatos stílusnak. Minden villa-gyűrű és  kanál-karkötő alapanyát egyedileg válogatják ki, hogy az evőeszközök mintái pontosan igazodjanak az ékszerek terveihez. A speciális ékszerek nagy előnye, hogy azokat a tervező-művész pontosan hozzá tudja igazítani viselőjének ujj és csukló méretéhez. 

Szólj hozzá!

Címkék: divat art old ékszer john ezüst green recycling spoon fork rings evőeszköz recycled jewelry marchello bracelets silverwear

A bejegyzés trackback címe:

https://grintim.blog.hu/api/trackback/id/tr432454733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása